Lifestyle

Haul – Comptoir Libanais

CL_Haul01
Een tijdje geleden kocht ik bij Albert Heijn een blikje voor losse thee van Comptoir Libanais, helaas was ik te laat voor de rest van de collectie, maar vorige week kwam ik erachter dat het ook te koop is op wehkamp.nl, dus bestelde er ik wat meer van de collectie. Nieuwsgierig naar wat ik kocht? Lees dan verder.

CL_Haul02

Borden met mooie patronen en een amuse schaaltje (of gewoon voor je theezakje!)

CL_Haul03

Het theeblikje waar het allemaal mee begon!

CL_Haul04

CL_Haul05

CL_Haul06

Hoe mooi is deze ovenschaal!

CL_Haul07

Ik heb nog een paar dingen op mijn lijstje staan die ik graag zou willen hebben, zoals deze mint groene tajine en theepot. En die trommel zou perfect zijn voor vers gebakken koekjes of waxinelichtjes:
CL_Wishlist

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply