Dainty Geek

Lego Harry Potter – De Grote Zaal


Na lang twijfelen ben ik toch overstag gegaan en heb ik EINDELIJK Harry Potter Lego gekocht. Uiteraard wil ik nu alles hebben, maar vandaag wil ik graag mijn eerste set laten zien. De doos bevat 6 zakjes, een setje stickers en het instructieboekje. Ik heb na elk zakje een foto gemaakt, zodat ik het proces kan laten zien, ben je alleen geïnteresseerd in het eindresultaat, scroll dan naar beneden!

Zakje 1

De spiegel van Neregeb, een bootje, Felix, De Basilisk, De Sorteerhoed en de minifiguren van Perkamentus, Hermelien, Draco, Harry en Hedwig:

 

Zakje 2

De basis is er! De vloer, tafels, open haard en zelfs wat eten, leuk!

Zakje 3

Muren en ramen, wat een mooie details zitten erin!

Zakje 4

Hagrid, Professor Anderling en Suzanne Bonkel. Ik dacht eerst dat het Ginny was, maar ze heeft Hufflepuff kleding aan, dus ik moest even checken wie het was, lol. Voor de rest meer muren en details van de entree naar de Grote Zaal.

Zakje 5

Ron Wemel met schurfie en Professor Krinkel met Lord Voldemort op zijn achterhoofd. Ook het dak zit er nu op en het begin van de toren met een bewegende trap.

Zakje 6

Het laatste zakje! Haast Onthoofde Henk als minifiguur en de toren is nu helemaal af! Ik kon het natuurlijk niet laten om er een fotoshootje mee te doen. Vanaf hier de foto’s van het voltooide kasteel, enjoy!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply