Hotspots, Reizen, Verenigde Staten

Hotspot: Sleeping Tiger Coffees, Carlsbad

Toen we in Carlsbad waren nam Roger ons mee naar Sleeping Tiger Coffees. Een koffietentje pal naast de Starbucks. Maar wel met ‘echte’ espresso. Mij maak je wel blij bij de Starbucks, maar Wouter heeft op z’n tijd wel een keer wat sterkere koffie nodig. En hier verkochten ze precies dat. Gelukkig hadden ze ook genoeg opties voor zoete koffies met smaakjes. Ik bestelde een cappuccino met amandelmelk en vanille siroop en die was heerlijk.

De koffie is huisgebrand, de siroopjes huisgemaakt, vrij van chemicaliën en kunstmatige ingrediënten. De losse thee komt van een lokale theebar en de snacks worden elke dag vers gebakken bij een lokaal bakkertje. Kijk, daar houden we van!

De lokatie is ook perfect, op loopafstand van het strand, leuke boetiekjes en hippe eettentjes, is het een perfecte plek om je dag in Carlsbad te starten.

Sleeping Tiger Coffees
2906 Carlsbad Blvd.
Carlsbad 92008
760-720-7499

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Californië: Carlsbad – Dainty Dream 08/08/18

    […] wandelen langs de boulevard, er zijn veel leuke boetiekjes, noem maar op. Wij haalden er koffie bij Sleeping Tiger Coffees en het was de enige keer dat we ‘echte’ koffie dronken na een heleboel Starbucks. Zoals […]

  • Leave a Reply