Reisverslagen, Reizen, Verenigde Staten

Californië: Carlsbad

Tijdens onze reis door Amerika was Carlsbad onze ’thuisbasis’. Hier woont namelijk onze neef Roger en wij hebben onze 3,5 week vakantie met en bij hem doorgebracht. Vanaf hier begon ook de trip met de RV. Carlsbad is waarschijnlijk niet een plek waar je snel heen gaat, maar wij hebben het er erg naar ons zin gehad en hebben vanaf hier San Diego en LA bezocht met de auto. Hieronder wat foto’s van ons verblijf in Carlsbad.

Downtown Carlsbad

Alleen al het wandelen door Downtown Carlsbad is al leuk, er zijn wat hippe tentjes om te eten en drinken, je kunt er heerlijk wandelen langs de boulevard, er zijn veel leuke boetiekjes, noem maar op. Wij haalden er koffie bij Sleeping Tiger Coffees en het was de enige keer dat we ‘echte’ koffie dronken na een heleboel Starbucks. Zoals jullie wel weten vind ik het absoluut niet erg om naar Starbucks te gaan, maar Wouter houdt wel van een minder Amerikaans en sterker bakkie op z’n tijd. Lees hier mijn blogje over Sleeping Tigers Coffee in Carlsbad.

Wij maakten een heleboel foto’s in een random steegje, maar hoe vet zijn al die tropische bomen en planten?

Hoe heerlijk is het om zo op het strand te wonen, overal om je heen mooie vetplanten en bijna altijd mooi weer! Toch wel een droom om hier een vakantiehuisje te hebben!

Mijn neef Roger en ik! <3

Op veel plekke mooie street art, deze vonden we toch wel heel leuk, Nicky en ik zijn vroeger opgegroeid met Mario Bros.

Zoey genoot ook duidelijk van al het moois!

Even foto’s maken van mijn broertje voor op zijn Instagram!


Moonlight Beach

Wij zijn een aantal keer naar het strand gegaan en vanaf Roger z’n huis in Carlsbad is het maar een kwartiertje rijden naar Moonlight Beach. Een fijn strand met een rustige branding, ideaal voor kinderen.

In de buurt van het strand zit Leucadia Pizzeria & Italian, waar je heerlijke pizza’s kunt halen met gevarieerde toppings. Ook de formaten zijn heel variabel, zo kan je een mini pizza halen als snack, maar ook een big sized pizza om te delen (lekker Amerikaans!). Als je vanuit het strand naar de Pizzeria loopt kom je langs dit leuke cactustuintje met beschilderde stenen:


La Costa Town Square en omgeving

Roger woont op 5 minuten loopafstand van La Costa Town Square, wij Hollanders worden altijd wel blij als iets op loopafstand zit. Zo zit er hier een Starbucks, Vons (supermarkt), verschillende eettentjes en andere winkels. De wijk waarin hij woont is ook heel mooi, met typisch Amerikaanse huizen en veel bloemen en planten. Vooral veel van mijn favorieten: Cactussen en vetplanten!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Michelle 09/08/18

    Zo te zien hebben jullie een hele leuke vakantie gehad. Wat een mooie foto’s en wat ziet het er daar mooi uit!

  • Leave a Reply