Tekenen & Schilderen

The Studio: Zaanse kerstkaart

daintystudio-kerstkaart-zaans-huisje-zaandam-01

Voor mijn huidige project Little Green Houses ben in continu bezig met het schilderen van Zaanse groene huisjes. Speciaal voor de kerst schilderde ik een Zaans huisje in kerststijl en besloot ik er ansichtkaarten van te maken en deze te verkopen. Er zijn er nog een paar beschikbaar, dus als je geïnteresseerd bent kun je me mailen: daintydreamstudia [at] gmail (dot) com. Ze zijn A5 formaat, geprint op papiervrij natuurkarton van 300 gram. Ze zijn met en zonder envelop verkrijgbaar.

daintystudio-kerstkaart-zaans-huisje-zaandam

daintystudio-kerstkaart-zaans-huisje-zaandam-02

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Petra Fisher 27/03/18

    Top

  • Leave a Reply