Lifestyle, Ons huis en interieur

Hometour – Slaapkamer

bedroom01
Nadat ik een prachtig dekbedovertrek had ontvangen van www.dekbed-discounter.nl, vond ik het tijd om eindelijk wat meer te delen van ons huis! We zijn nog steeds niet helemaal klaar en er is nog genoeg wat ik anders zou willen, maar we wonen er wel al heerlijk! Ik vind het super lekker dat onze slaapkamer zo mooi wit en licht is, het straalt echt rust uit, wat ik heel belangrijk vind in de slaapkamer. Kijk je mee naar de rest van de foto’s? Uiteraard deel ik zoveel mogelijk waar de spulletjes vandaan komen, alles is klikbaar 🙂

bedroom03
Het dekbed komt dus van de dekbed-discounter.nl en het schilderij boven het bed is van stencil koning Hugo Kaagman, deze staat op een fotorichel van Ikea, de lichtjes zijn van Primark en de cactus van Blokker. Op het bed ligt verder nog een voedingskussen met hoes van de HEMA, waar ik momenteel mee slaap en een satijnen kussensloop van Satin Sleepers. Nachtkastjes en -lampje, spiegel en schapenkleedjes zijn van Ikea, Wake-up light van Phillips en een Dopper waterfles.

bedroom04

bedroom05
Op mijn nachtkastje liggen boeken die ik nog wil lezen binnenkort, een lekkere pot Rituals bodybutter, een Franse Bulldog Funko Pop en een leuk (nep)cactusje van Xenos. Het schattige uilendoosje kreeg ik vanuit Zweden van een vriendinnetje.

bedroom06

bedroom09
Aan de spiegel hangt een badjas van Sissy Boy en op het nachtkastje mijn meest gebruikte parfums. Tussen de ramen in hangt een gave schedel lantaarn van Urban Outfitters.

bedroom07

bedroom10
Aan de andere kant van de kamer hebben we kledingkasten laten inbouwen die mijn vader mooi heeft afgewerkt en geschilderd.

bedroom08

Dit is onze slaapkamer nu, waarschijnlijk zal er nog wel het één het ander veranderen, maar op dit moment werkt dit voor ons!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Nicole 07/01/17

    Ziet er heel mooi uit! lekker licht&wit, maar toch ook gezellig.

  • Reply Emma 30/04/18

    Heerlijk zo’n lichte slaapkamer. Ondanks de lichte kleuren ziet het er mega gezellig uit. Hoe is het slapen met een satijnen kussensloop? Heb je het idee dat het een beetje werkt?

  • Leave a Reply