Events

Event: Rollende Keukens 2016

rollendekeukens01
Het is weer zover! Het food truck festival Rollende Keukens is weer neergestreken in Amsterdam. Het is mijn favoriete food truck festival omdat je er gewoon met geld kunt betalen, ipv dat je muntjes moet halen, je mag je eigen drinken meenemen en er is altijd genoeg plek om te zitten. Ik begon met een heerlijke ananas, wortel en limoen sap om even af te koelen, ik nam een Dutch Weed Burger als lunch en nam nog wat lekkers mee naar huis. Uiteraard had ik mijn camera mee en fotografeerde ik mijn favoriete food trucks:

rollendekeukens02

rollendekeukens03

rollendekeukens04

rollendekeukens05

rollendekeukens06

rollendekeukens07

rollendekeukens08

rollendekeukens09

rollendekeukens10

rollendekeukens11

rollendekeukens12

rollendekeukens13

rollendekeukens14

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply