Hotspots, Nederland, Reizen

Hotspot: De Hallen, Amsterdam

foodhallen01
Op Valentijnsdag gingen de Mister en ik naar De Hallen in Amsterdam voor een uitgebreide lunch. Dit is een hippe foodspot met allemaal kleine restaurantjes in een super mooie industriele hal. Heel hipster haha! We waren er al eens eerder geweest en deze keer kwamen we weer terug om van alles te proeven. Deze keer met camera, om alles met jullie te delen.

foodhallen02
Nadat we een rondje hadden gelopen om te kijken wat er allemaal te krijgen was, besloten we van alles 1 gerecht te delen, zodat we zoveel mogelijk konden proeven. Dit is wat we kozen:
foodhallen03
Iberico ham, nom nom!

foodhallen04
Quinoa sushi

foodhallen05
A quinoa sushi roll met zalm, avocado en wasabi. En een broodje Ibericoham  met een smoothie.

foodhallen06

foodhallen07

foodhallen08

foodhallen09
Een heerlijke entrecote burger met een pestoboter saus.

foodhallen10
Als toetje wilden we wat zoetigs en omdat ik niet kon kiezen deelden we een plak carrot cake en een plak citroencake, heerlijk!

Ik raad aan om op een zaterdag te gaan, het is dan wel iets drukker, maar er is dan ook een super leuk marktje. Wij waren er rond 12 uur in de middag, het was toen nog niet druk en er waren genoeg zitplekken en geen rijen, perfect! We brachten er ongeveer 2,5 uur door met het proeven van verschillende dingen. Er is zoveel keus dat we nog een keer terug moeten komen om de rest te proeven!

De Hallen
Hannie Dankbaar Passage 33
1053 RT Amsterdam
The Netherlands

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply