Recepten

Dainty Nieuws: Welkom op mijn nieuwe blog!

outfit01

Als eerste, welkom op mijn nieuwe blog lieve mensen!

Stiekem ben ik al een hele tijd bezig met het ontwerp voor mijn nieuwe blog en eindelijk heb ik iemand gevonden die het voor mij wilde bouwen. Ik ben overgestapt van mijn oude vertrouwde Blogger account naar een WordPress blog. Niet alleen het ontwerp is veranderd, ook de inhoud veranderd een klein beetje. Ik ga er wat meer over vertellen:

Wat is er veranderd op Daintydream.com:

 • Blog berichten in Engels én in het Nederlands. Er was super veel vraag naar mijn recepten in het Nederlands, dus dit was één van de grootste redenen waarom ik mijn blog wilde vernieuwen. Met de knop bovenaan mijn pagina kun je switchen tussen Nederlandse en Engelse content, net wat jij prettig vind om te lezen.
 • Meer gratis downloads, dit deed ik heel veel in het verleden en ik ben van plan hier weer meer mee te gaan doen. Niet alleen voor Project Life en scrapbooking, maar ook vele leuke andere dingen die ik in mijn hoofd heb!
 • Mijn vrienden noemen mij vaak Miss Lijstje, omdat ik gek ben op plannen en lijstjes maken. Daarom lijkt het mij leuk om af en toe mijn agenda/notitieboekjes te delen.

Blog schema:

Ik heb het een jaar lang volgehouden om elke dag een bericht online te zetten. Maar de laatste tijd ben ik vooral druk geweest om mijn de berichten van mijn oude blog over te zetten naar deze en dat neemt super veel tijd in beslag omdat ik alles ook moet vertalen. Maar zodra dat allemaal achter de rug is kun je dit verwachten:

Maandag: Recepten
Dinsdag: Evenementen/Reviews/Hauls
Woensdag: Hotspots/Reizen/Reis tips
Donderdag: Weekelijks dagboek in Project Life vorm
Vrijdag: Planner Life/Downloads/Dainty Nieuws/Schilderijtjes
Zaterdag: Fitness/Gezondheid/Outfits
Zondag: Boeken/DIY’s/Updates over ons nieuwe huis (roomtours!)

Maandelijkse items:

 • Maandelijks overzicht van de boeken die ik heb gelezen/films en tv series die ik heb gezien/leuke dingen die ik heb gedaan die maand en een goed voornemen.

Jaarlijkse items:

 • Mijn totale lees en filmlijst zoals elk jaar
 • Hoogtepunten van het jaar
 • Goede voornemens
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Kelly 24/09/15

  Jaaaaaaaaaaaa <3 wat is je blog mooi geworden! Ik vind het heel erg prettig dat je kan switchen tussen NL / Engels. Heel veel blogplezier op je nieuwe blog!

  • Reply daintydream 26/09/15

   Thanks! Ben er zelf ook heel blij mee. 🙂

  Leave a Reply