Crossfit, Sporten

Boxhop: CrossFit Den Bosch

Jullie kennen allemaal Shannon nog wel a.k.a. Sniffy, een paar maanden geleden verhuisde ze naar de andere kant van het land en de vorige keer dat ik haar bezocht hebben we daar de omgeving verkend en wat fotoshoots gedaan. Deze keer nodigde ze me uit voor een Boxhop! Ze is begonnen met CrossFit bij  CrossFit Den Bosch, dus ik kon daar mooi een keer meedoen. Super leuk! Na een lange treinrit stond Shannon op me te wachten op station en samen reden we naar de CrossFit box.  Toen we daar aankwamen zag ik meteen dat we Frann moesten doen! Mijn spierpijn was nét weg, maar dat was van korte duur. We deden een leuke workout in een mooie grote ruimte met genoeg materiaal voor iedereen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply