Hardlopen, Sporten

Race report: Grachtenloop, Haarlem

Zoals vorig jaar deden Laura en ik weer mee met de Grachtenloop in Haarlem, een run van 10 km door het centrum van deze mooie stad. We waren mooi op tijd op station Haarlem, dus we hadden genoeg tijd om ons om te kleden bij de kluisjes die ze dit jaar geregeld hadden.

Voordat we van start gingen deden we een kleine warming up en wat stretches. Het was super warm weer met een hoge luchtvochtigheid dus we waren snel opgewarmd!

Het was best druk vlak na de start, we waren de eerste twee kilometer vooral bezig met het inhalen van mensen. Maar na de 5 km streep, werd het gelukkig wat minder druk en hadden we meer ruimte om lekker door te rennen en dat hebben wij ook zeker gedaan. Uiteindelijk hebben we de 10 km in 54 minuten en 54 seconden gedaan, iets langzamer dan vorig jaar, maar met onze blessures waren we toch blij met het resultaat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply