Reisverslagen, Verenigde Staten

Florida: The Keys

thekeys01
Na 2 nachten in Miami was het tijd om weer in te pakken en op weg te gaan naar The Keys, een autoritje van 5 uur over de bekende Ocean Drive, heel bijzonder om over een oceaan te rijden met af en toe een eilandje tussendoor! We reden helemaal naar het eind, Key West. Een super mooi eiland met een hippy sfeer. Kleurrijke huisjes, loslopende kippen en allemaal gezellige eettentjes. We bleven er 2 nachten, maar ik had er zo langer willen blijven!

Heerlijk, een frisse cocosnoot!

Heerlijk, een frisse cocosnoot!

Het meest zuiderlijke puntje van Amerika!

Het meest zuiderlijke puntje van Amerika!

thekeys04 thekeys05

Wouter nam me mee naar een eilandje voor een romantisch diner!

Wouter nam me mee naar een eilandje voor een romantisch diner!

Op onze eerste avond in Key West nam Wouter mij mee op een super romantische date naar Little Palm Island. Een bootje bracht ons naar dit tropische eiland waarop een luxe restaurant bevindt. Inclusief fakkels en zelfs een ring, nee, geen verlovingsring!

De volgende dag deden we een boottripje!
thekeys07

Boot tripje

Boot tripje

thekeys09 thekeys10 thekeys11 thekeys12 thekeys13 thekeys14

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply