Reisverslagen, Reizen, Verenigde Staten

Californië: San Clemente

sanclemente01
Toen ik in Californië was verbleef ik een paar dagen bij mijn oom en tante in LA. Ik ging met wat familie naar een Swap Meet, ik ging shoppen in een mall met m’n tante en een nicht, ik at er heerlijke vistaco’s en dronk teveel Margerita’s. Tijdens onze terugrit naar Roger, mijn neef in San Diego, waar ik Halloween met mijn neefje en nichtje wilde vieren, stopten we nog even in San Clemente, een klein kuststadje met een super mooi strand, heul veel palmbomen, surfers en een heldere blauwe lucht. Right up my alley! Kijk je mee?


sanclemente02

sanclemente03

sanclemente04

sanclemente05

sanclemente06

sanclemente07

sanclemente08

sanclemente09

sanclemente10

sanclemente11

sanclemente12

sanclemente13

sanclemente14

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply