Reisverslagen, Reizen, Verenigde Staten

Arizona: Grand Canyon

grandcanyon00
Vanuit Las Vegas had Roger (mijn neef) een tour naar de Grand Canyon geregeld. Met een bus gingen we helemaal naar Arizona om deze geweldige plek te zien. Deze bus bracht ons naar twee verschillende plekken, zodat we dit bekende natuurgebied van meerdere kanten konden bekijken. Het was super indrukwekkend en de foto’s laten niet zien hoe overweldigend het was. Jammer dat ik toen nog niet zo van het fotograferen was. Ik heb zoveel mooie herinneringen van deze reis die ik zou willen laten zien aan vrienden, familie en jullie! Maar goed, de foto’s die ik heb genomen vind je hier:

grandcanyon01

grandcanyon02

grandcanyon03

grandcanyon04

grandcanyon05

grandcanyon06

grandcanyon07

grandcanyon08

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Arizona: Grand Canyon – Dainty Dream 07/01/19

    […] namen we een busje naar de observatiepunten. Ik was er al eens eerder geweest, ook samen met Roger, bekijk de foto’s van dat bezoekje aan de Grand Canyon hier, maar het blijft altijd een adembenemend […]

  • Leave a Reply