Reisverslagen, Reizen, Verenigde Staten

Michigan: Grand Rapids

grandrapids01
Vanuit Chicago (klik hier voor de Chicago foto’s) ging ik naar Grand Rapids, waar ik kon overnachten bij mensen die ik in Budapest had ontmoet. Terwijl zij werkten, ging ik op pad in hun mooie stadje en nam ik uiteraard een heleboel foto’s. Ik deed een kunstroute, ging naar een botanische tuin met allemaal mooie beelden, ging naar een pompoenboerderij en boomgaard waar we pompoenen en donuts haalden, ging wijnproeven en genoot van de prachtige herfstige omgeving.

grandrapids02

grandrapids03

grandrapids04

grandrapids05

grandrapids06

grandrapids07

grandrapids08

grandrapids09

grandrapids10

grandrapids11

grandrapids12

grandrapids13

grandrapids14

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Zelf pumpkin spice maken – Dainty Dream 22/11/17

    […] Pompoenen uitzoeken bij een Pumpkin farm en apple cider drinken in een appelboomgaard in Michigan. Ik hier nog een fotoverslagje van mijn week in Michigan. Ook vierde ik Halloween met mijn nichtje en neefje in San Diego, CA en gingen we naar Disneyland […]

  • Reply Overzicht VS 2012 – Illinois, Michigan, Californië, Arizona en Nevada – Dainty Dream 05/06/19

    […] Bekijk de foto’s van Grand Rapids, Michigan hier. […]

  • Leave a Reply