Lifestyle, Ons huis en interieur

Snippets: Een kijkje in ons huis

Interior

Witte lamp: Zuiver – Cactus kandelaar: H&M – Cactus vaas: Serax – Love lamp: Sissy Boy – Bank: Montel – Cactus kussen: UNC – Andere kussens: H&M – Salontafel groot: Bloomingville – Kleine salontafel: Zuiver

De snippets categorie heb ik ooit in het leven geroepen om random foto’s met jullie te delen. Vroeger deed ik dat wekelijks, maar de laatste tijd schoot het er een beetje bij in. Vandaag geef ik jullie een klein kijkje in ons huis, een eigen huis is nooit af zeggen ze altijd, maar toch komt het einde een beetje in zicht. Kijken jullie mee?

home02
Narcisjes!

home03
Yes, alleen maar echte koffie bij ons thuis. Nu nog op les bij Wouter om te leren hoe ik dat ding moet gebruiken haha!

home04

home05

home06

home07
Verse granola in onze mega oven! Jummie 🙂

En mijn geliefde boekenkast in mijn studio:
home08

home09

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mieke 15/03/16

    Mooi zeg!
    En ik heb pas ook eenzelfde Snape meegebracht uit Londen 🙂

  • Leave a Reply