Hotspots, Nederland, Reizen

Hotspot: Yoghurt Barn, Amsterdam

yogurtbarn01
Op valentijnsdag gingen Wouter en ik naar de Yoghurt Barn in Amsterdam voor een ontbijtje. In Nederland is het niet gebruikelijk om uit te gaan ontbijten. Het is iets wat ik zo leuk vind in Amerika, de dag beginnen in een knus tentje met een warme wafel, pannenkoek en uiteraard, bacon! Dus voor ons is het best speciaal om ergens te gaan ontbijten. En lekker romantisch voor Valentijsdag!

yogurtbarn02
Daar zijn we dan, het is niet een grote tent, maar daardoor lekker gezellig. Het interieur vind ik erg mooi. Een industriële uitstraling, maar door de bloemen en verlichting wel erg gezellig. Perfect voor onze date!

yogurtbarn03

yogurtbarn04

yogurtbarn05
Ik koos de Brownie Bango (soya yoghurt met mango, brownie en walnoten) en een verse munt thee. Wouter had een Crazy Cookie (yoghurt met kiwi, speculaaskruimels, kaneel en honing) met een bakje koffie. Ze waren heerlijk!

yogurtbarn06

yogurtbarn07
De Yoghurt Barn is zeker een aanrader, maar wel voor speciale gelegenheden. € 16,- voor twee bakjes yoghurt en een kopje thee en koffie vind ik erg veel geld. Maar het was wel super lekker. Niet iets wat ik financieel gezien dagelijks of wekelijks kan doen.

Yoghurt Barn Amsterdam 
1e vd Helststraat 80
1072 NZ Amsterdam
The Netherlands

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply