Hotspots, Nederland, Reizen

Hotspot: Hudson, Rotterdam

hudson09

Ik ging op food tour door Rotterdam met mede foodies: Charlie van Charlie’s Kitchen, Michelle van Studentenvoer, Chantal van Feel Good By Food, Lisa fvan Lisa Goes Vegan en Eline van @elinekemp (Instagram). We eindigden bij Hudson, waar we een heerlijk Amerikaans diner nuttigden! Kijk je mee?


hudson01

Hudson is een restaurant met een heleboel Amerikaanse invloeden, daar houd ik van! Als Amerika fan voelde ik me er meteen thuis.
Ze serveren burgers, spareribs, hot dogs, noem maar op!
We begonnen met een schaal met warme nachos, kaas, guacemole, zure room en salsa. Goddelijk. Michelle en ik konden niet kiezen dus besloten we de Hudson’s Mix Up te bestellen. We kregen spareribs, mini burgers, saté, chili con carne, cole slaw, frietjes en verschillende sausjes. Het was super lekker en ook super veel haha! Natuurlijk konden we het toetje niet overslaan en we kregen een groot bord met een proeverij van verschillende desserts, zodat we lekker alles konden proeven. Tonnetje rond zaten we weer terug in de trein.

hudson02

hudson03

hudson04

hudson05

hudson06

hudson07

hudson08

We hebben er heerlijk gegeten en gedronken, ik zou dit zeker aanbevelen als je de hele dag door Rotterdam hebt rondgelopen en geshopt! Wie vind het nou niet leuk als je een Oreo bij je thee of koffie krijgt?

Hudson
Schiedamse Vest 28
3011 BA Rotterdam
Tel: 010 – 414 60 28
Rotterdam@restauranthudson.nl

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply