Lifestyle, Ons huis en interieur

Mijn geurkaarsen voor de zomer

Bij het branden van kaarsen denk je waarschijnlijk al snel aan donkere en knusse herfst- of winteravonden, maar een zomerse geurkaars kan heerlijk zijn voor die extra zomerse beleving. Na een lange dag in de zon, op het strand, een lange wandeling, noem maar op, lekker gedoucht op de bank omringt door een frisse zomerse geur met nog een laatste glaasje rosé. Klinkt goed toch?

Bijna elk seizoen haal ik nieuwe geurkaarsen die bij het seizoen passen en dit zijn de kaarsen die ik deze zomer brand:

Van links naar rechts:

Yankee Candle – Alfresco Afternoon – Small Jar
Fris zoet en bloemig met nectarine/citrus-achtige geur.

Bath & Body Works – Sun-washed citrus – 3-wick candle
Fris en fruitig en vooral een heerlijke sinaasappelgeur.

Yankee Candle – The Last Paradise – Votive
Heerlijke geur van tropische jungle bloemen en fruitsoorten.

Yankee Candle – Bora Bora Shores – Votive
Deze ruikt ook tropisch, maar met een wat warmere geur. Het doet me minder denken aan een tropisch regenwoud, maar meer aan een warme tropische avond als je snapt wat ik bedoel :p

Yankee Candle – Afternoon Escape – Small Jar
Deze ruikt heel fris, maar ook een beetje mannelijk, wat ik erg lekker vind. Er zit namelijk ook noten van Cederhout & Amber in.

Bath & Body Works – Warm Ocean Breeze – 3-wick Candle
Een heerlijke warme zomerse geur met sandalwood en warm sage, maar door de citrus en kokosnoot perfect voor de zomer!

De winkels waar ik vooral mijn kaarsen vandaan haal zijn, Aroma Plaza (in het Magna Plaza, Amsterdam) en TK Maxx voor mijn Yankee Candles en DW Home kaarsen. Bath & Body Works kaarsen zijn ondanks hun prijs toch wel favoriet. Al zou ik fijn vinden als ik er ook kleinere kaarsen kon kopen, zoals van Yankee Candle. Ik vind het namelijk fijn om meerdere kleine kaarsen/geuren te hebben om te kunnen afwisselen.

Alhoewel ik geniet van zonneschijn, barbecues en lekker buiten spelen met Zoey, kijk ik ook alweer uit naar alle lekkere herfstgeuren. Kom maar op met alle pompoengeuren!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply