Creatief, Freebies, Grafisch Ontwerp

Valentijn: Gratis kaartje om te downloaden

carddownload02
Speciaal voor Valentijnsdag heb ik voor jullie deze gratis download van dit super leuke kaartje. Het is één van mijn favoriete quotes en Wouter weet dat als ik van hem hou, zelfs als ik heel veel honger heb, dat ik dan wel super veel van hem moet houden, haha!

Ik maakte een foto van mijn letterbord en toverde het om naar een kaartje voor jullie! Het is heel makkelijk, download de pdf via de link onderaan deze post, print het uit op ware grootte op papier naar keuze, snijd langs de snijdlijnen uit en vouw het kaartje dubbel. Nu hoef je alleen nog maar jouw persoonlijke boodschap erin te zetten en te versturen naar jouw Valentijn, als je durft natuurlijk 😉

carddownload

Click here to download the PDF file.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply