Lifestyle, Project Life

Project Life 2016 1/4

00a
Project Life is een manier om een overzicht te maken van je leven/gebeurtenissen etc. En ik maak nu al 6 jaar lang elke week een spread met foto’s van mijn leven. De kleine dingetjes die je normaal zult vergeten, maar ook de grote gebeurtenissen. Je kunt er meer over lezen op de website van bedenker Becky Higgins (klik hier). Ik deed het altijd analoog. Dus echt foto’s uitprinten en -snijden, kaartjes versieren, handgeschreven teksten, noem maar op. Maar sinds de Project Life App uit is (te krijgen in de App Store) gebruik ik eigenlijk alleen nog maar de app. Het is misschien minder speciaal dan ’the real deal’, maar het is zoveel makkelijker en scheelt zoveel tijd.. Ik was wekelijks best lang bezig met een spread en soms stapelde de weken zich op en ‘moest’ ik 4 weken in 1x afhebben. Het werd een verplichting en dus minder leuk om te doen. Nu doe ik het gewoon liggend op de bank met een kopje thee! En aan het eind van het jaar laat ik er bij HEMA een mooi fotoalbum van drukken en heb ik een super leuk overzicht van het jaar. Zo vergeet je nooit meer de kleine dingetjes die jouw jaar bijzonder maakte.

Vandaag deel ik het eerste kwartaal van 2016 met jullie, ik hoop dat jullie het leuk vinden om een beetje in mijn persoonlijke leventje te kijken en misschien wel geïnspireerd raken om zelfs zoiets als dit te gaan doen.

Andere ideetjes waarvoor je het kunt gebruiken: Vakantiealbums, babyboeken, Kookboeken, zwangerschapsboek, noem maar op!

01a

01b

02a

02b

03a

03b

04a

04b

05a

05b

06a

06b

07a

07b

08a

08b

09a

09b

10a

10b

11a

11b

12a

12b

13a

13b

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Project Life 2016 2/4 – Dainty Dream 31/12/16

    […] Klik hier voor deel 1 (week 1 t/m 13) […]

  • Leave a Reply