Groot Brittanië, Reisverslagen, Reizen

Lang weekend in Londen, dag 2

london12
Op onze tweede dag in Londen deden we super veel toeristische dingen! Ik had voordat we vertrokken al Fast Track tickets gekocht voor London Eye en ik raad iedereen aan did ook te doen, het scheelt je 2 wachtrijen! 1 om de kaartjes te kopen en 1 om in London Eye te gaan. We hebben geen seconde gewacht en konden zo instappen. We deden nog veel meer deze dag, dus lees verder voor de rest!

london13

We begonnen met een heerlijk stevig ontbijt bij Le Pain Quotidien, om de hoek van London Eye. Ik zal hier later nog een hotspot post van maken!

london14

Vervolgens liepen we door naar London Eye en zoals ik al vertelde konden we er zo in om van het fantastische uitzicht te genieten!

Before we went on the London Eye, I picked up this super tasty juice to sip on during the 30 minute ride.

A photo posted by Mandy Fisher (@daintydream) on

london15

london16

Enjoying the view from London Eye with @wouter_al 💕

A photo posted by Mandy Fisher (@daintytravels) on

Een half uur later waren we er weer uit en staken we de Thames over om de Big Ben te zien, het Parlementsgebouw en Westminster Abby. We besloten niet naar binnen te gaan omdat er een super lange rij stond en het was best wel duur, dus liepen we er rond en bekeken we het gebouw van de buitenkant.

london17

london18

Daarna gingen we naar St. James park, een super mooi park met enorme bomen, heel veel vogels, eekhoorns en bloemen. De zon scheen, helemaal perfect.

london19

london20

london21

london22

We liepen het park door naar Buckingham Palace, we hadden net de wisseling van de wacht gemist, maar we waren nog op tijd om ze zien weg te lopen. We keken wat rond, namen wat foto’s met de andere toeristen en liepen lekker door!

london23

london24

london25

london26

london27

Na weer een drukke tocht over Oxford St kwamen we aan in Hyde Park, waar we als late lunch gingen picknicken met een heerlijke vegetarische wrap, een croissant en sapjes, voordat we verder het park in gingen.

london28

london29

london30

london31

london32

Onze voeten waren helemaal kapot van al het lopen, dat we besloten even terug te gaan naar onze hotelkamer, waar we ons klaar maakten om naar de pub te gaan voor fish & chips. Een perfecte afsluiter na een lange, super leuke dag als een echte toerist!

london33

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply