Lifestyle

Mandy’s Musthaves: Sweater Weather

musthaves
Nu de dagen weer korter worden en ik mijn zomerkleding moet inruilen voor winterkleding kom ik erachter dat ik niet veel kleding meer heb om de kou door te komen. Ik ben echt een zomerkind en ben altijd best een beetje verdrietig als de zonnige tijd over is. Toch heeft de herfst ook altijd wel wat, de mooie kleuren van de bomen, heerlijke gerechten met pompoen, pumpkin spice lattes bij Starbucks (my all time favorite!) en natuurlijk Halloween, ik ben gek op enge films en boeken. Winter daarentegen kan ik niet blij van worden, om mezelf op te vrolijken ga ik gewoon lekker shoppen voor warme vesten, truien en sweaters. Aangezien ons huis bijna af is, kan ik niet wachten om lekker op de bank te chillen in een zacht vest, kaarsjes aan, grote kop thee erbij.. Zo kom ik de winter wel door.

Ik ben lekker online shops gaan bekijken en ondertussen heb ik een wishlist gemaakt van vesten en truien die onmisbaar zijn in mijn toekomstige kledingkast:


musthaves2
1, 3 en 6: Esprit – 2. Maison Scotch – 4. HEMA – 5. Modemusthaves

Ik zie mijzelf al helemaal in deze warme vesten en truien de winter overleven! Toen ik verder aan het kijken tijdens mijn online shopping sessie, kon ik het natuurlijk niet laten om even bij de woonaccessoires te kijken. Nu het huis steeds meer af is, is het eindelijk tijd om aan de inrichting te denken (oke ik heb natuurlijk al maaanden een home deco board op Pinterest) en viel mijn oog op deze superzachte deken van Esprit:

70106D_010

Deze zou perfect staan op onze nieuwe bank, is lekker groot en volgens de website heerlijk zacht. Wie komt er gezellig bij mij onder het dekentje een filmpje kijken?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply