Freebies

Project Life download: Working out

Aangezien ik veel aan sport en Project Life doe, miste ik altijd Project Life kaartjes die ik kon gebruiken bij mijn workout foto’s, vandaar dat ik zelf dit printbare knipvel heb gemaakt. Uiteraard eel ik deze ook met jullie! Voor de hardlopers onder ons, hier is de link naar mijn hardloop knipvel.

Download de high resolutie PDF file right here!

Het formaat van de PDF wijkt af van A4, zodat het ook past op Letter formaat, maar als je de printer instelt dat het op ware grootte (100%) wordt uitgeprint, komt het het er op het goede formaat uit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Tina Gemes 27/02/18

    Still trying to download your freebies! I keep getting this error message: The domain is marked as inactive. For more information, please contact your hosting provider.

  • Leave a Reply