Reistips, Reizen

Wat zit erin mijn reis make-uptasje?

Vaak krijg ik de vraag wat ik meeneem aan make-up als ik op vakantie ga. Nou gebruik ik eigenlijk helemaal niet zoveel make-up, dus mijn lijstje is niet zo lang. Toch nieuwsgierig? Klik dan verder voor mijn lijst.

In mijn  reis make-uptasje:

 1. Catrice blush
 2. Catrice bronzing powder
 3. Pincet
 4. Too Faced eyeshadow base (mini)
 5. Nagelschaartje
 6. Nagelknipper
 7. Mac 217 blending brush
 8. Ronde oogschaduwkwast van HEMA
 9. Platte kwast van The Body Shop
 10. Blush kwast van HEMA
 11. Catrice Glamour Doll mascara
 12. Vloeibare eyeliner van HEMA
 13. KIKO eyeshadow palet

Ik neem altijd een oogschaduwpalet mee, zodat ik meerdere looks kan maken met 1 product. Deze is van KIKO en heb ik gekocht tijdens onze roadtrip door Toscane. Het zijn perfecte kleuren voor mensen met groene ogen, zoals ik! De matte donkerbruine kleur gebruik ik met de platte oogschaduwkwast voor mijn wenkbrauwen en de lichte kleur in het pallet als highlighter, multifunctioneel! De Hema blush  kwast komt met een omhulsel, zodat de kwast niet vervormd tijden het reizen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply