Reisverslagen, Reizen, Verenigde Staten

Texas: Een dag in San Antonio

Na 3 dagen in Houston stapten we in de Mustang en gingen we op pad naar San Antonio. We kwamen er in de ochtend aan en spendeerden daar de hele dag voordat we weer verder op gingen naar Austin. We hadden dus geen overnachting in San Antonio, maar we hebben veel uit onze dag gehaald!

We begonnen bij het historische marktplein, met typisch Mexicaanse souvenirs winkels en eettentjes. Lekker kleurrijk dus!

Daarna kwamen we aan bij de Riverwalk, waar je zoals de naam doet vermoeden lekker langs de rivier kunt wandelen. Langs mooie planten en bloemen, restaurants, winkeltjes en mooie uitzichten.

Vanaf de Riverwalk liepen we verder The Alamo: De Slag om de Álamo, meestal kortweg De Álamo genoemd, is de belangrijkste gebeurtenis tijdens de Texaanse Onafhankelijkheidsoorlog(1836). De Álamo was eigenlijk een katholiek missiegebouw in San Antonio, het centrum van de Texaanse Onafhankelijkheidsbeweging. We keken er rond en vonden vooral de tuin erg mooi!

Daarna liepen we rustig terug naar de Riverwalk, waar we lekker aten met uitzicht over het water. Vanaf daar weer terug naar de auto om aan de reis naar Austin te beginnen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply 3 dagen in Austin, Texas – Dainty Dream 15/04/20

    […] kwamen na een hele dag in San Antonio in de avond aan in Austin. Ons verblijf was een Airstream AirBnB, dit stond al heel lang op mijn […]

  • Leave a Reply