Thrifty Finds

Kringloopschatten: Augustus

Vanuit huis ben ik al gewend tweedehandskleding te dragen, ik heb het ook nooit erg gevonden en was altijd super blij als mijn ouders mooie en kwalitatief goede kledingstukken voor mij vonden op een rommelmarkt. Toen ik uiteindelijk zelf ging werken en geld verdienen, was het niet nodig om kleding tweedehands te kopen, maar ik vind het nog steeds geweldig als ik wat kan vinden voor veeeel minder geld. Tweedehands winkelen is niet alleen goed voor je portemonnee, het is ook goed voor het milieu. Het is ondertussen wel bekend dat onze koopzucht super slecht is voor onze planeet.

Ik verkoop zelf ook mijn kleding op United Wardrobe. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten.

Oke, ik heb deze maand geshopt bij een kringloopwinkel bij ons in de straat, ik ben met mijn ouders naar een rommelmarkt geweest én ik heb geshopt bij United Wardrobe.


1. Harley Davidson Amsterdam shirt, heren maat M, € 3,50 bij Kringloop Zuiddijk, Zaandam. Ik heb er al een outfit post van online staan! 2. Shoeby bohemian shirt, € 2,00 op de rommelmarkt Zaandijk. 3. Vero Moda vestje, gratis op de rommelmarkt in Zaandijk (mijn moeder had al het e.e.a. gekocht en mocht deze daarom gratis meenemen, lief! 4.Levi’s Original Sherpa Trucker W, € 40,00 op United Wardrobe.

Toch wel mijn favoriete aankoop van deze maand! Nieuw kosten deze jasjes €120,- en bij vintage winkels zoals Episode in Amsterdam betaal je er toch al snel € 60,00 of meer voor. Ik kan niet wachten tot het wat kouder wordt en ik deze kan dragen!1. Sweater Jurk van The Sting, € 5,00 op de rommelmarkt in Zaandijk. 2. Gaastra Sports gebreide trui, € 5,00 op de rommelmarkt in Zaandijk (nog nieuw met kaartjes eraan!)Bij de Kringloop bij ons in de straat vond ik dit tijdschriften rek. Het plan is om deze donkergroen te schilderen en dan Zoey d’r boekjes erin te bewaren. Ik was al een tijdje op zoek naar een goede manier om haar boekjes te bewaren zo dat ze er zelf goed bij kan en had zoiets als dit in gedachte. Ik ging specifiek hiervoor naar de kringloop en vond deze voor € 3,00. Heel blij mee. Ik ga een blogpostje maken over hoe ik het ga omtoveren naar iets wat in ons interieur past!Op United wardrobe kocht ik ook deze Vans. De schoenen waren nog zo goed als nieuw, ze zagen er ongedragen uit en passen perfect. Ik betaalde er excl. verzendkosten € 20,00 voor.


Zoals jullie kunnen zien ben ik deze maand goed geslaagd! Ik heb voor volgende maand wat vintage shop tripjes gepland staan, dus ik hoop dan weer mooie dingen te vinden!

Kopen jullie weleens wat tweedehands? Ik hoor graag in de comments wat jullie favoriete spots zijn om tweedehands schatten te scoren!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply