Frankrijk, Reisverslagen

Parijs: Montmartre and Sacre Coeur

paris
Op onze laatste dag in Parijs besloten wij naar Montmartre te gaan. We stonden vroeg op en namen een metro naar een ontbijttentje die ik van te voren al had opgezocht. Het is een klein bakkerijtje midden in Montmartre, we kregen een typisch Frans ontbijtje met brioche, stokbrood en jam. Wouter kreeg zijn koffie in een grote kom en we kregen een heer glas verse jus d’orange erbij. Als toetje trakteerden wij ons zelf op een heerlijke pistache macaron en namen we ook meteen verse croissants mee voor de lunch. Klaar om de trappen naar de Sacre Coeur te beklimmen! Ben je benieuwd naar de foto’s? Kijk dan verder:

paris02

paris03

paris04

paris05

paris06

paris07

paris08

paris09

paris10

paris11

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply