Crossfit, Sporten

Boxhop: CrossFit 075, Wormer

De boxhop van deze maand was er één dicht bij huis. We gingen naar CrossFit 075 in Wormer. Ellen en ik pakten de fiets, dus we hadden een aardig goede warming up na een fietstocht van een half uur…

toen we aankwamen waren Debbie en Marloes er al. We begonnen met wat foam rollen en rekken en rekken en strekken. Ellen en ik konden dat wel gebruiken, want we hadden nog steeds spierpijn van vrijdag. Sanne Rooijmans was onze trainster die dag, cool! We deden een leuke WOD, gelukkig niet heel zwaar. Ik ben vergeten een foto te maken van het bord, maar we deden een heleboel push ups, pull ups, squats en double unders. Het was een onwijs warme dag, dus we waren allemaal kapot en zweterig op het eind!

Zoals na elke boxhop gingen we ook nog even gezellig samen lunchen, deze keer bij De Bataaf in Wormer, waar we een heerlijke carpaccio salade namen met een groot glas water.

Het was er super leuk en als het niet meer dan 30 minuten fietsen was geweest was ik er zeker lid geworden, maar ik zie mezelf ’s winters niet dat eind fietsen, helaas.

Wat foto’s van de box:

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply