Reisverslagen, Reizen, Verenigde Staten

Californië: LA City Tour

Uiteraard wilden we tijdens onze USA trip ook een dagje naar Los Angeles. We hadden alleen niet zoveel tijd meer voordat onze RV trip zou beginnen, dus we besloten we een tour te boeken. 6 uur lang met een busje langs alle hoogtepunten van LA. We boekten deze tour bij LA City Tours.

Bekijk hun website voor meer informatie als je interesse hebt om deze tour ook te doen. Ik vond het zeker een aanrader, wij hadden in één dag nooit alles kunnen zien als we met onze eigen auto waren gegaan. We vonden het wel jammer dat we vrij weinig tijd hadden bij Santa Monica en Venice Beach, maar dat is alleen maar weer een reden om nog eens terug te gaan!

Kijk je mee naar mijn fotoverslag van deze dag?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply