Creatief, Reviews, Tekenen & Schilderen

Elle Aime Tekent box unboxing

elle-aime-tekentbox-unboxing-03
Elke keer is het weer een leuke verrassing, wat zou er deze keer in de Elle Aime Tekent Box zitten? Het thema was dit keer Tiny Paper Animals, zo het was iets makkelijker te raden dan vorige boxen, maar dit maakte het unboxen niet minder leuk! Na een maand lang de Tiny Paper Animals van Lisa te bewonderd hebben tijdens haar challenge op Instagram, kon ik niet wachten om er zelf ook één te maken.

Kijk snel verder als je wilt zien wat er deze keer in de Elle Aime Tekent box zit. Zo niet, stop dan hier, want Spoiler Alert!!

Uiteraard zit het weer perfect ingepakt, inclusief confetti!
elle-aime-tekentbox-unboxing-04

elle-aime-tekentbox-unboxing-02

En hier dan een overzicht met wat er allemaal in zit: Super leuke ansichtkaarten van haar eigen Tiny Paper Animals, een challenge om het zelf te doen, een boekje met uitleg, een kleurplaat, een knipvel om zelf makkelijk een Paper Animal te maken, stickers, een heerlijke lolly, een mini schaartje, briefpapier, een illustratie challenge, wat papier voor je eigen poppetje, noem maar op! Alles om lekker bezig te zijn. Love it.
elle-aime-tekentbox-unboxing-01

Ik ging zelf alvast aan de gang met het knipvel, want lekker makkelijk, niet nadenken, alleen maar knippen en plakken, top!
elle-aime-tekentbox-unboxing-05

elle-aime-tekentbox-unboxing-06

Ik vond het weer een super leuke box, met veel goodies. Uiteraard ga ik zelf ook aan de slag, ik ben van plan om Pipples om te toveren naar een Tiny Paper Animal, ik zal jullie hierover op de hoogte houden!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Petra Fisher 27/03/18

    Leuk

  • Reply Petra Fisher 27/03/18

    Erg leuk mop

  • Leave a Reply