Ons huis en interieur, Reviews

Review: Geurwolkje aroma diffuser

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag of ik een aroma diffuser van Geurwolkje wil testen. Toevallig was ik me al een beetje aan het verdiepen in aromatherapie en diffusers. Vaak vond ik de diffusers nogal duur, dus ik had er nog niet één aangeschaft. Ik bekeek de site en het viel me als eerst op, dat de diffusers van Geurwolkje helemaal niet zo duur zijn. Ik keek wat rond en koos uiteindelijk de Sakura in het wit. Deze past helemaal in ons interieur! Er zijn verschillende uitvoeringen in verschillende stijlen, dus voor ieder wat wils!

Ik koos er 3 geuren bij, namelijk lentebriesje, fris briesje en citroen deze waren mij geadviseerd, omdat ik graag wat fris en fruitigs wilde voor de lente/zomer en een geur die helpt tegen muggen. Super fijn, dat je ze gewoon om raad kan vragen.

Een paar dagen later kwam hij dan eindelijk binnen! Ik zette hem meteen neer op een mooie centrale plek in de woonkamer, vulde de diffuser met water en daarna wat druppels olie, helaas zat het flesje niet goed dicht en ging bijna het halve flesje erin. Oeps! Dat was wel even teveel van het goede. Gelukkig zaten de andere dopjes er wel goed op.

De diffuser is super makkelijk in gebruik, stekker in het stopcontact, reservoir vullen met water met het bijgeleverde maatbekertje, wat druppels olie erin en met het ene knopje zet je het lichtje aan, met het andere knopje zet je de diffuser zelf aan, voor 60 minuten, 120 minuten of tot het water op is. De geur wordt goed verspreid en de woonkamer ruikt in no-time naar een bloemenveld. In de avond proberen we citroen uit, een favoriet van mijn vriend en een plus dat muggen er niet van houden!

Ik ben erg tevreden met de diffuser en ik kan niet wachten om meer geuren te bestellen en lekker te gaan mixen. Ik heb al wat leuke ideeën in mijn hoofd voor lekkere geurrecepten!

De diffuser en 3 geuren heb ik gekregen om uit te proberen. Ik geef altijd mijn eerlijke mening.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply