Hotspots, Reizen, Tsjechië

Vegan Hotspot: Moment Praag

Hotspot-Praag-Prague-Praha-Vegan-Moment-01
Toen ik in Praag was nam Lydia ons mee naar Moment, een bistro met een vegan menukaart. Toen was ik nog niet echt bezig met veganistisch eten, maar ik sta overal voor open en wilde het ontbijt hier graag proberen. We begonnen allemaal met een lekker bakje koffie met amandelmelk. Altijd goed natuurlijk om zo de dag te beginnen.

De menukaart zag er veelbelovend uit en het was lastig om te kiezen. Ik had trek in wat zoets, maar de hartige gerechten op de kaart klonken ook errug lekker. Uiteindelijk hebben we besloten te delen, we gingen voor de pannenkoekjes en de wafels. Het was erg lekker, maar de gerechten waren wel nagenoeg hetzelfde. Beide van hetzelfde beslag gemaakt, hetzelfde fruit erbij en cashew crème. Ondanks dat hebben we evengoed heerlijk gesmikkeld van ons ontbijtje.

De bistro zelf is erg leuk en ‘hipster’ ingericht, inclusief gender neutrale toiletten, helemaal mooi natuurlijk 🙂

Hotspot-Praag-Prague-Praha-Vegan-Moment-02

Hotspot-Praag-Prague-Praha-Vegan-Moment-03

Hotspot-Praag-Prague-Praha-Vegan-Moment-04

Hotspot-Praag-Prague-Praha-Vegan-Moment-05

Slezska 2315/62, Praag 120 00, Tsjechië

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply