Fotografie, Lifestyle, Ons huis en interieur

Babymoon Snippets

ruinen01
We wilden graag nog een weekje weg met z’n tweeën voordat onze dochter wordt geboren. In eerste instantie wilden we graag naar de zon, maar omdat het winter is en in de landen die nu warm zijn gevaarlijk zijn ivm Zikavirus, besloten we een huisje te huren in het bos, heerlijk relaxen met een boek voor de openhaard, wandelen door het bos of een filmpje kijken. We hebben het erg leuk gehad en deden verschillende fotoshoots, die je misschien hier wel voorbij hebt zien komen, we hadden vrienden te logeren in het weekend, hadden lunch in een dorpje, liepen veel met Pip, Wouter had zijn mountainbike mee en ging wat routes af terwijl ik lekker aan het chillen was. Hier zijn wat random snippets van het huisje en de omgeving!

ruinen02

ruinen03

ruinen04

ruinen05

ruinen06

ruinen07

ruinen08

ruinen09

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply