Lifestyle, Reviews

Boek Review: I love health

image1
Een hele tijd geleden volgde ik bij Daisy van I love Health een smoothie workshop, wat ik super leuk vond om te doen. Uiteraard begon ik haar ook meteen te volgen op Instagram en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Toen Charlie mij mee vroeg naar een boekpresentatie van Daisy, van haar aller eerste boek I love health, kon ik geen nee zeggen. Uiteraard kregen we het boek ook mee naar huis en wil ik jullie graag mijn mening over het boek laten weten.

Ik verwachtte weer een boek vol met recepten die ik zelf (als foodblogger) ook wel kan bedenken. Maar ik was blij verrast dat het boek veel meer bevat dan recepten. Het is super leuk om meer over Daisy te weten te komen in een door een met humor geschreven intro en leuke vragenlijstjes. Maar er valt ook genoeg te lezen over andere Health zaken, zoals tips hoe je gezond kunt eten buiten de deur, een voorbeeld weekmenu, inkopen doen, noem het maar op.

image2
Ook gaat er een groot gedeelte over sport. Ook helemaal in mijn straatje natuurlijk. Hardlopen, yoga en krachttraining zijn de sporten die ik ook zelf beoefen, erg leuk om te lezen.
image3
Uiteindelijk ben ik met een grote kop thee op onze nieuwe bank gaan zitten en heb ik in één ruk het boek uitgelezen. De recepten moet ik nog proberen, maar er zitten zeker dingen tussen die ik zelf ook wil proberen.

Dit boek is zeker een aanrader! Ook super leuk om te krijgen en geven met Sinterklaas of kerst!

Daisy Oppelaar – I love health – it’s all about food, sport, health and more – Kosmos uitgevers

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply