Hotspots, Nederland

Hotspot: Heavenly Cupcakes, Rotterdam

Tijdens de foodtour in Rotterdam met  fellow foodies: Charlie van Charlie’s Kitchen, Michelle fvan Studentenvoer, Chantal van Feel Good By Food, Lisa van Lisa Goes Vegan and Eline van @elinekemp (Instagram) gingen wij na ons heerlijke ontbijt bij Bertmans naar de markthal, waar we een overheerlijk sapje kregen van Sajoer. Vanaf daar deden we een lange wandeling naar Heavenly Cupcakes, waar ze vegan cupcakes verkopen. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten van Vegan cupcakes, maar oh my god, ze waren zeker hemels! We mochten allemaal een cupcake kiezen met een heerlijk kopje thee. Ik deelde een Oreo cupcake en een caramel walnoot cupcake met Charlie en ze waren allebei goddelijk! Bedankt Lisa, dat je ons hierheen hebt meegenomen!
Kijk verder voor de foto’s,  die spreken meer dan duizend woorden:

Heavenly Cupcakes
Nieuwe Binnenweg 244
3021GP Rotterdam

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply