Hotspots, Nederland

Hotspot: Mumu Vitamin Chocolates, Amsterdam

mumu01
Ja, je leest het goed! Chocola met vitaminen. Tijdens onze Amsterdam Food Tour die Lisa van  Lisa Goes Vegan voor ons geregeld had, gingen we ook even langs bij Mumu Vitamin Chocolates. Ze verkopen er romige, zuivel vrije chocolade, verrijkt met vitamine B complex, D3, Chromium en Coenzyme Q10. Dat klinkt hemels toch! Nou geloof mij, dat was het ook!
We kregen verschillende bonbons te proeven, allemaal uniek en heerlijk. Mijn favoriet was de bonbon met macadamia vulling, maar ze waren allemaal goddelijk. Kijk maar mee naar de rest van de foto’s, die zeggen meer dan duizend woorden:

A lovely clean and crisp little shop.

Een mooi clean en wit winkeltje.

These pretty ladies couldn't wait to taste some chocolate! Neither could I ^__^.

Deze mooie meiden konden niet wachten om wat chocola te proeven!

You can tell how much time and care goes into each little treat.

Je ziet meteen dat er veel tijd en liefde zit in elke bonbon!

Murat working his magic.

Murat working his magic.

Chunky Mumu Coco-Goji bar, we were the first to try! Nommmm.

Een primeur! Wij waren de eersten om deze heerlijke ‘bounty’ met goji bessen te proeven.

mumu07 mumu08

Als je deze meiden nog niet kent (lijkt me onwaarschijnlijk!), zal ik ze even voorstellen: Tessa van The Green Happiness, Lotta van Lotta Denkt Breed, Chantal van Feel Good by Food, me, Marit van Fit With Marit, Charlie van Charlie’s Kitchen, Michelle van Studentenvoer, Merel van The Green Happiness en Lisa van Lisa Goes Vegan.

Mumu Vitamin Chocolates
Eerste Jacob van Campenstraat 33
Amsterdam
Woensdag – Zondag 11-18
Gesloten op maandag en dinsdag

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply