Lifestyle, Outfits

Outfit: Tropisch kantoordagje

Afgelopen weken is het natuurlijk tropisch warm geweest en ik ben vast niet de enige die af en toe even niet weet hoe die zich moet kleden. Ik zit namelijk op een kantoor waar ik niet binnen kan komen in shorts en teenslippers, maar waar de airco ook niet al te best in (als in het is afgelopen weken standaard 25+ graden binnen). Ik dacht als ik nou eens een outfit deel, misschien kunnen jullie dat dan ook doen en delen we de inspiratie met elkaar!

Ik begin even met deze tas van Matt & Nat, een geliefd merk onder vegans en duurzame mode liefhebbers. De binnenkant bestaat bijvoorbeeld 100% uit gerecyclede flessen. Ik heb model Scarlett in het zwart en ik ben er super blij mee. Mooie compacte maat, maar genoeg ruimte voor mijn portemonnee, mijn mega telefoon en wat extra’s (lippenbalsem, Raboscanner, you name it).

Outfit details:

Ik heb bij zoveel mogelijk items een linkje geplaatst, het mooie is dat nu veel in de uitverkoop is!

Blouse: Object – Rok: H&M – Sandalen: Toms – Horloge: Fitbit – Armbandjes: Souvenirs uit Bryce Canyon – Bril: Ace & Tate – Ring: Buddha to Buddha – Panther oorbellen: Karma – Ketting: Treasure Fox Zaandam –  Koffiebeker: Starbucks

Fotografie: Shannon Zwart

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Petra Fisher 17/08/18

    Mooie outfit staat je goed

  • Leave a Reply