Reviews

Valentijn: Online gift guide voor haar

valentijn_gifts01
Het is alweer bijna Valentijnsdag en het leek mij leuk om een gift guide met jullie te delen. Het is natuurlijk altijd een goed plan om aan te komen met een mooie bos rozen, chocola of om haar mee te nemen voor haar favoriete eten of avondje uit, maar soms is een kleinigheidje ook al genoeg, al is het alleen maar om haar te laten weten dat je aan d’r denkt. Daar is deze gift guide voor. 5 leuke kleinigheidjes die je online kunt bestellen.

valentijn_gifts

  1. Clear quartz casing necklace by Fashionology Een mooie minimalistische ketting met een edge. Voor meiden die niet zo van de schattige sieraden zijn, zoals ik 😉
  2. Yankee Candle – Fresh Cut Roses Ik ben zelf gek op geurkaarsen en al helemaal die van Yankee Candle. Deze met een heerlijke rozengeur is natuurlijk perfect voor Valentijn.
  3. Rituals Luxury Travel Bag in rose gold Niet alleen handig, maar ook nog eens leuk, omdat het symbool kan staan voor alle tripjes die jullie nog samen gaan maken.
  4. Starbucks mug with golden hearts Stel het maar voor.. een koude regenachtige avond in februari, lekker op de bank knuffelen met een hete kop thee of chocomelk in deze mooie beker.
  5. Lush Valentine’s Day Gift set or bathbombs Geef een leuk Lush geschenksetje voor de ultieme ontspanning, of maak er een romantisch avondje in bad van samen!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply