Lifestyle, Ons huis en interieur

Around the house: April

fotoopalu02
Het wordt steeds meer voorjaar bij ons thuis. De kerstspullen hebben plaats gemaakt voor plantjes en alle kaartjes voor Zoey zijn ondertussen ook weer opgeruimd. Heerlijk, een opgeruimd, schoon huis. Kijk je mee?

De foto’s die we van Zoey hebben laten maken moesten natuurlijk mooi afgedrukt worden. Van Foto op Aluminium mocht ik één van de foto’s op aluminium laten afdrukken. Ik had nog nooit gezien hoe dat eruit komt te zien, dus ik was erg nieuwsgierig! Maar we zijn blij verrast met het resultaat en de foto staat nu te pronken in de huiskamer:
fotoopalu04

Wouter wilde vorig jaar graag paastakken, dus deze keer heb ik maar gezorgd dat ze er staan! De super leuke hangertjes zijn van de HEMA.
fotoopalu05

Ook het dressoir weer even anders gedaan. Vaas is van Trendhopper, het lijstje van Sissy Boy en de schedel heb ik ooit zelf gevonden en schoongemaakt.
fotoopalu00

En hoe lekker is het dat we weer in de tuin kunnen zitten om van het zonnetje te genieten! Eindelijk is het zeil van de meubels en ziet het er weer gezelliger uit. Deze zomer zijn we nog veel van plan met de tuin, dus het wordt alleen maar gezellig! Wie komt er langs voor een barbecue feestje?
fotoopalu06

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Nicky Fisher 04/04/17

    Always in for a BBQ party!

  • Leave a Reply