Reisverslagen, Reizen, Verenigde Staten

Californië: San Diego

sandiego01
Eerlijk, eigenlijk wil ik gewoon heel graag terug naar San Diego om super veel foto’s te maken. Toen ik door de foto’s ging die ik er vier jaar geleden maakte, kon ik alleen maar balen van alles wat er miste. Ik heb er veel gezien en gedaan, maar zo weinig op de foto gezet.. zonde! Maar vandaag deel ik wat foto’s die ik wel heb gemaakt van Balboa Park en Coronado Island. En ooit, het liefst zo snel mogelijk, doe ik het allemaal een keer over, met foto’s!


sandiego02

sandiego03

sandiego04

sandiego05

sandiego06

sandiego07

sandiego08

sandiego09

sandiego10

sandiego11

sandiego12

sandiego13

sandiego14

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Roadbook VS 2012 – Illinois, Michigan, Californië, Arizona en Nevada – Dainty Dream 01/08/18

    […] Bekijk de foto’s van San Diego hier. […]

  • Leave a Reply