Lifestyle, Reviews

Mijn 5 favoriete herfstproducten

fallitems02
Herfst is mijn favoriete tijd van het jaar. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van de zon, koude smoothies, korte broeken en rokjes, maar ik ben er een beetje klaar mee. Sinds ik zwanger ben kan ik ook niet zo goed meer tegen de hitte, dus ik keek echt uit naar de herfst.. (Geur)kaarsjes aan, de mooie verkleurde blaadjes, ‘sweater weather’ en al de gezelligheid die komt met de donkere dagen. Natuurlijk houd ik niet van de regen, donkere ochtenden en modderige wandelingen met Pip. Maar deze tijd aan het jaar voelt voor mij altijd een beetje magisch.
Vandaag deel ik 5 producten die in mijn ogen perfect zijn voor deze tijd van het jaar, mijn lievelings herfstproducten:

fallitems03

  1. Een goed boek, deze week lees ik Tales of the Peculiar by Ransom Riggs. Ik heb de rest van de Miss Peregrine’s Peculiar Children boeken ook gelezen, deze deze kon niet missen, helemaal nu de film uit is! Een perfect boek om te lezen op een regenachtige dag.
  2. De perfecte kleur nagellak. Mijn favoriet is toch wel O.P.I.’s Every month is Oktoberfest. Het is een hele donkere rood/paarsachtige kleur.
  3. Pumpkin Spiced Lattes. Ja mensen, elk jaar kijk ik weer uit naar mijn favoriete warme drankje van Starbucks. Ik heb deze zoveel gedronken toen ik in Amerika was, dat ik bij elk slokje weer een beetje wegdroom naar mijn fantastische tijd daar.
  4. Mijn favoriete herfst/winter parfum is zeker weten Amber van Prada. Hij is super zwaar, kruidig en zoet, maar perfect voor mij tijdens de donkere dagen en chique outfits tijdens de feestdagen.
  5. Geurkaasen en dan al helemaal geurkaarsen van Yankee Candles. Ze zijn niet makkelijk te krijgen in Nederland en vaak erg duur, maar elk seizoen mag ik van mezelf bij de Yankee Candle winkel in het Magna Plaza in Amsterdam wat kaarsen kopen die bij het seizoen passen. Deze keer koos ik Cosy by the fire, Autumn night en Spiced orange. Love it. Ik kan nu al niet meer wachten om kaarsen te shoppen voor de winter!

Nou dit waren mijn favoriete producten voor de herfst! Wat zijn die van jou?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply