Groot Brittanië, Reisverslagen

Lang weekend in Londen, dag 1

london08

Omdat we alweer bijna 4 jaar samen zijn nam Wouter mij mee voor een lang weekend in Londen. Ik was er nog nooit geweest en het stond al heel lang op mijn lijst. Vorige week was het eindelijk zo ver en we hebben het super leuk gehad, heel veel gezien en heel lekker gegeten. In dit 4-delige verslag deel ik alles wat we hebben gedaan/gezien/gegeten en misschien heb je er wel wat aan als je zelf naar Londen gaat!

Vrijdag
We vlogen heel vroeg in de ochtend, dus we kwamen lekker op tijd aan op London Gatwick. Vanaf daar namen we de Gatwich Express naar Victioria Station, de tickets had Wouter van te voren al gekocht. Eenmaal daar kochten we een Oyster Card en namen we de metro naar ons hotel. We verbleven in het Bloomsbury Mercure hotel. Onze kamer was nog niet klaar, maar we konden er wel veilig onze koffers achterlaten en de stad gaan verkennen.

london01

We wilden naar Primrose Hill gaan, want ons boekje beloofde een mooi uitzicht over de stad, altijd goed! We gingen lopend, zodat we lekker veel konden zien onderweg. Een groot stuk ove Oxford Street om wat winkeltjes te kijken en om een heerlijke koffie te halen bij  Workshop Coffee Co. Toen we voorbij het drukke winkelgedeelte waren werden de straten een stuk leuker:

london02

Voordat we bij Primrose Hill aankwamen gingen we eerst door Regent Park en ik heb nog steeds een zwak voor mooie vogels:

london04

london03

Toen kwamen we eindelijk aan bij Primrose Hill en het uitzicht was inderdaad erg mooi.
london07

london06

Nadat we in het zonnetje een beetje waren bijgekomen gingen we verder op pad op zoek naar een metro station om terug te gaan naar het hotel. Ondertussen was de kamer klaar. Onderweg natuurlijk druk foto’s gemaakt. We hadden een fijne kamer met een lekker bed, met onze voetjes omhoog reserveerden we voor een diner bij een hotel in de buurt.

london09
Mooie dingen onderweg.

Ons heerlijke en mooie eten bij Dalloway Terrace:
london10

london11
Zeker een aanrader voor een gezellige en romantische avond met lekker eten! en look at my handsome date!

Hierna deden we uiteraard nog een drankje bij een pub, waar het super druk en gezellig was met mensen die een vrijdagmiddagborrel aan het doen waren.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply