Drinken, Ontbijt, Recepten

Recept: Broccoli smoothie

gsb02
Smoothies zijn een geweldige manier om aan je dagelijkse hoeveelheid groenten te komen, dat is de reden dat ik graag groene smoothies maak als ontbijt, een perfect begin van de dag. Wouter gaf mij een tijdje geleden een nieuw boek met smoothies en sapjes en daar stond een sapje in met broccoli. Ik had een heleboel broccoli liggen, dus ik besloot er een smoothie mee te maken met wat fruit wat ik nog had liggen. Dit is wat ik ervan heb gemaakt:

Ingredienten voor 2 smoothies:

  • Wat broccoli ‘bloemen’, 4 minuten gekookt (Ik gebruikte 1/4e van een broccoli)
  • handvol verse spinazie
  • sap van 4 sinaasappels
  • 1/2 cup mango (stukjes uit de vriezer)
  • 1 banaan
  • 1 kiwi

Optioneel:

  • 1 scoop Body & Fitshop Premium Superfood Mix

Blend alles in een blender tot er een gladde smoothie ontstaat. Vind je het nog te dik? Doe er dan nog wat water bij en blend opnieuw. Of maak er een smoothie bowl van en eet het met een lepel!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply